Ambiente
Bramborový Kulinář v Café Savoy

Bramborový Kulinář v Café Savoy

Úterý 23. 1. 2024 –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 25. 1. 2024

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Kulinář je určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Sous-chefové Tomáš Vlček a Štěpán Danihel naservírovali během lednového Kulináře menu, kde se brambory blýskly v každém chodu – a pokaždé úplně jinak.

V Café Savoy tentokrát vyzdvihli prostou surovinu, která ale nabízí bohaté možnosti zpracování a je tak skutečným klenotem české kuchyně.

Bramborový krém
houby, kořenová zelenina, majoránka
Bramborový knedlík
hovězí oháňka, zelí, višně
Škubánky
švestky, mák