Ambiente

Bramborový Kulinář v Café Savoy

23. 1. 2024 –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 25. 1. 2024

Sous-chefové Tomáš Vlček a Štěpán Danihel naservírovali během lednového Kulináře menu, kde se brambory blýskly v každém chodu – a pokaždé úplně jinak.

V Café Savoy tentokrát vyzdvihli prostou surovinu, která ale nabízí bohaté možnosti zpracování a je tak skutečným klenotem české kuchyně.

Bramborový krém
houby, kořenová zelenina, majoránka
Bramborový knedlík
hovězí oháňka, zelí, višně
Škubánky
švestky, mák

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Kulinář je určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.
Bramborový Kulinář v Café Savoy | Kulinář | Archiv akcí | Ambiente