Ambiente
Rybí Kulinář ve Štanglu

Rybí Kulinář ve Štanglu

Středa 28. 2. 2024 –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 29. 2. 2024

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Kulinář je určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Tým šéfkuchaře Martina Štangla pro nejvěrnější hosty tentokrát sestavil jedinečné šestichodové menu

Menu plné čerstvých úlovků z nedaleké Chabrybárny, se kterou spolupracují už několik let. Každý chod propojil rozmanité sladkovodní ryby se surovinami, které mají k vodě blízko.

  • Jeseter v shiokoji, salátová řepa, mirin, potočnice

  • Anduja ze sumce, kobliha, černý kořen, miso

  • Játra ze sumce, kapusta, špek, garum

  • Kapří bolognese, rajčatová esence, špalda, mateřídouška

  • Grilovaný candát, vodnice, ptačinec, droždí

  • Rum Baba, topinambur, bezinka, slaný karamel