Ambiente

Pop-up Wagyu vs. Přeštík #2

24. 4. 2025 od 17:00

Japonské wagyu a český přeštík mezi dvěma plátky shokupanu.

Přijďte ochutnat tradiční japonský sendvič Katsu Sando s prémiovým wagyu z rukou kreativních šéfkuchařů Ambiente Františka Skopce a Jirky Horáka. 

Počet sendvičů s japonským wagyu je omezený na 35 kusů. Svou porci si můžete rezervovat zakoupením vstupenky. Pro příchozí budou na místě k zakoupení taky sendviče se svíčkovou z českého wagyu a s kotletou z přeštíka. 

 

Sendvič Torikai Chikusan wagyu 1505 Kč (pouze v předprodeji)

Sendvič Krontorádovi wagyu  1105 Kč

Sendvič s přeštíkem  505 Kč

Prémiový Katsu-sando sendvič s japonským wagyu masem servírovaný na pop-up akci Wagyu vs. Přeštík ve vinárně Bokovka.