Ambiente
Snídaňový Kulinář ve Štanglu

Snídaňový Kulinář ve Štanglu

Neděle 1. 12. 2024 08:00 –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 11:00

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Kulinář je určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Na první adventní neděli připravil pro členy Kulinářského klubu tým Martina Štangla nevšední menu o pěti chodech.

Spojilo tradiční a novodobé pojetí snídaní – na hosty čekala vajíčka, šunka s křenem, ryba i loupák, ovšem ve zcela neotřelém degustačním podání restaurace Štangl.

Na menu bylo:

  • Brambory v listí
    jikry, creme fresh, pažitka
  • Pražská šunka v chlebu
    křen, okurka, bylinky
  • Vaječná omeleta
    houby, sabayon, kapusta
  • Marinovaný pstruh
    brambory, vejce, kopr

nebo

  • Vepřová hlava
    fazole, rajčata, křepelčí vejce
  • Loupákový toust
    kdoule, lískové ořechy, vanilka