Ambiente
Pivní Kulinář v Pultu

Pivní Kulinář v Pultu

Úterý 26. 3. 2024 –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 17. 4. 2024

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Kulinář je určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Tým Terezy Pospíšilové si připravil pro nejvěrnější hosty vybrané termíny, ve kterých jim představil nový zážitek Lahváč.

Postupně načali 10 lahváčů z malých i velkých pivovarů, společně porovnali jejich chuť a pověděli si detaily o jejich původu. Navíc se naučili, jak nalévat lahvové pivo do skla a v rámci degustace došlo i na degustační sousto.